FAQ Collections — AVCB01

AVCB01 - Windows OS - No signals

Publicado por ChenChris en

I tried like you suggest, but it doesn't work. It is always the same message, and playing the button "play" on my remote or the magneto does not work. Can you please analyse the software code and try to figure why there is this message when the "s-video" option is set? FR: Vous pouvez démarrer L’enregistrement en appuyant sur le bouton PLAY de votre caméscope ou de votre magnétoscope. EN: You can start recording by pressing the PLAY button on your camera or VCR. Solution - Vous pouvez démarrer L’enregistrement en appuyant sur le bouton PLAY de votre caméscope ou...

Leer más →

AVCB01 - QuickTime Player Can Not Access the Microphone

Publicado por ChenChris en

I installed the driver you sent as an attachment. No, my VHS does not have a Scart. My VHS is an older Sony:Line out RCA jacks:And from the RCA jacks an extension cord to the Video Grabber. The white square is an adapter to accept standard USB plug. My new MacBook only has mini USB plugs:Here is my computer system preferences showing that it reads the ezcap driver:And here is my QuickTime player recognizing the ezcap video and microphone when selecting “New Movie Recording” from the file menu:When I press the record button and play on the VHS, nothing happens....

Leer más →

DigitalLife Z-MD1001-DL USB to MIDI In/Out Cable Can Not Work on Yamaha S80.

Publicado por Roy wangRoy wang en

DigitalLife Z-MD1001-DL  USB to MIDI In/Out Cable Can Not Work on Yamaha S80.

Hi. I have stuck notes and missing notes when using yourt cable: DigitalLife® USB to MIDI In/Out Cable - 5-Pin DIN MIDI Interface to USB Converter Cable for MIDI Keyboard/Controller to Computer . I am using MacOS 10.11 MacPro and Digital Performer 9 or Kontakt 5 with a Yamaha S80. Everything worked fine with the FW-1814 MAudio interface. What can I do?   

Leer más →

AVCB01 - I Did Exactly What You Instructed, But Failed!

Publicado por ChenChris en

I tried again after receiving your video. I did exactly what you did in the video. I also made a video which begins after uninstalling the driver and turning off the computer. I followed everything but in spite of everything I found only "ezcap". You will also find 2 photos of the connections that I tried while manipulating the video.Have you an other idea ?Reply - Thanks for the picture. The Windows Device Manager indicated the Driver Installation was failed since there is a Yellow Mark on it. So have to re-install the driver only.Step 1 - Unplug AVCB01 USB-Video-Grabber.Step...

Leer más →

AVCB01 - Can I Just Record My Home Video to MP4 instead of Burning a DVD?

Publicado por ChenChris en

It's a truth that nowadays Laptop has limited space for an Internal DVD. Most of the users are using External DVD.

Leer más →


Español